Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τίποτα δεν είναι αδύνατο

Created by : mar_mark13

Καταληκτική ημερομηνία
Τετάρτη, Νοέμβριος 1, 2023 - 10:00
100% του στόχου
7.095 €
από
7.000 €
user_default
mar_mark13
247δωρητές
Η εκστρατεία έχει λήξει.

ΕΝΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ 108 ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΩΡΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

 

 

Ο Λευτέρης σηκώνεται νωρίς το πρωί, κοιτάζει τον ουρανό από το παράθυρο της κουζίνας του, δίνει ένα φιλί στο μικρό του γιο κι άλλο ένα στο νεογέννητο μωρό του κι ύστερα ετοιμάζει το σάκο της προπόνησής του. Αυτές τις ημέρες, προετοιμάζεται για έναν από τους δυσκολότερους αγώνες τριάθλου παγκοσμίως, το IRONMAN®70.3®Vouliagmeni, Greece 2023. Όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι για εκείνον.

 

“Όταν ήμουν 19 ετών, είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, το οποίο με καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Η εκτίμηση των γιατρών ήταν ότι θα έμενα για πάντα σε αμαξίδιο, όμως, εγώ ήθελα να ξανακερδίσω τη ζωή μου.”

 

 

Για να καταφέρει και πάλι να περπατήσει, χρειάστηκε μεγάλη πίστη και δύναμη, αλλά και την υποστήριξη των δικών του ανθρώπων. Σήμερα, είναι απολύτως υγιής και μπορεί όχι μόνο να τρέχει, να κάνει ποδήλατο και να κολυμπάει, αλλά και να βοηθάει άλλους ανθρώπους.

“Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω την προσπάθειά μου.”

 

 

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ήρθαν τυχαία στη ζωή του Λευτέρη. Επισκέφτηκε το Κέντρο Ημέρας που λειτουργούμε στην Αθήνα, ενημερώθηκε για τα προγράμματά μας και είδε από κοντά το έργο των ομάδων μας. Το να συνεισφέρει με τις δικές του δυνάμεις στις δράσεις μας, ήταν μονόδρομος για εκείνον.

 

“Στις 22 Οκτωβρίου, θα αγωνιστώ στο IRONMAN®70.3®Vouliagmeni, Greece 2023 για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα και για όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται τη βοήθειά μας.

Γιατί, όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τίποτα δεν είναι αδύνατο.”

 

Στόχος του Λευτέρη, είναι να καταφέρει να συγκεντρώσει 7.000 Ευρώ για το Κέντρο Ημέρας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στην Αθήνα, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες 108 νεογέννητων παιδιών για 2,5 μήνες.

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Image CAPTCHA

Κάνε μια Δωρεά

Κάνε μια Δωρεά

Κάνε μια Δωρεά

Άλλο ποσό